Vores garantier

Hos Akutflyt er vi stolte af vores forpligtelse til at levere en pålidelig, prisvenlig og høj kvalitet service. Vores garantier sikrer, at du kan have fuld tillid til, at din flytning er i de bedste hænder.

Prisgaranti

Vi matcher enhver lavere pris på identisk service. Hvis du finder en lavere pris hos en konkurrent for samme type flytning, matcher vi prisen. Dette sikrer, at du altid får den bedste værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kvalitetsgaranti

Vi leverer altid den højeste kvalitet. Vores erfarne og professionelle team er dedikeret til at håndtere dine ejendele med omhu og præcision, og alle vores flyttemænd har gennemført omfattende kvalitetskontrolkurser. Fra pakkematerialer til transport sørger vi for, at alt når frem i samme stand som før flytningen.

Mødegaranti

Vi værdsætter din tid højt, og derfor sørger vi altid for at ankomme til den aftalte tid. Skulle vores flyttemænd blive forsinkede på grund af trafik, vil du naturligvis modtage en rabat på din flytning som kompensation. Forsinkelse på 30 minutter eller mere, reduceres prisen med 500 kr.

Adgang
For at sikre en rettidig start på din flytning er det afgørende, at vores flyttemænd har adgang til de relevante lokaler. Det betyder, at du eller en anden skal være til stede for at lukke dem ind på det aftalte tidspunkt, medmindre der er aftalt en nøgleoverdragelse på forhånd.

Hvis vores flyttemænd ikke kan begynde arbejdet inden for 15 minutter efter den aftalte tid, kan det påvirke din tidsgaranti. Det er op til flyttemænd, om de vil vente længere end 15 minutter. Hvis de må forlade stedet uden at kunne udføre deres opgaver, vil det blive betragtet som en aflysning fra din side.

Kontakt os

Ring til os

+45 22 77 52 52

Send os en mail

kundeservice@akutflyt.dk

Åbningstider

Man - Søn 07.00 - 17.00

Scroll to Top